MAIA MEDIA

Pri MAIA MEDIA smo strokovnjaki za ustvarjanje kreativnih medijsko-informacijskih digitalnih vsebin. MAIA MEDIA, Matej Plešej, s.p., je sodobno in inovativno podjetje, ki ponuja celovite rešitve pri produkciji in marketingu spletnih portalov in spletnih strani. Smo proaktivni in zanesljivi, s strastjo do ustvarjanja digitalnih izkušenj, ki našim naročnikom ustvarjajo velike rezultate. Prizadevamo si prepoznavati potrebe naših naročnikov in jim s strokovnim pristopom udejanjiti ideje. 

Oglejte si primere spletnih mest, ki smo jih izdelali.

Kako smo prišli do teh številk v kalkulatorju?

Cene temeljijo na naših dolgoletnih izkušnjah z načrtovanjem in izdelavo vrhunskih digitalnih izdelkov, kot so spletne strani, trgovine in platforme. Predstavljene cene so zgolj ocene in so mišljene kot usmeritve pri načrtovanju vašega proračuna za izdelavo spletne strani. Temeljijo na povprečnih vrednostih, ki jih predstavlja izdelava kakovostnega končnega izdelka.

Opomba: Ocene se lahko močno razlikujejo glede na to, katere funkcije potrebujete na vaši spletni strani in kakšen je vaš cilj s končnim izdelkom. V kalkulatorju so predstavljeni povprečni proračuni, za katere smo ocenili, da so potrebni za doseganje vrhunskih rezultatov.